Over ons

Over ons

Van Oord Bouw startte in 2005 als eenmanszaak van Han van Oord. Vanaf het begin werdt er veel voor particulieren gewerkt. Dit ging om verbouwingen, aanbouwtjes, renovatie etc. Al in 2008 begonnen wij ook als onderaannemer voor andere bouwbedrijven te werken. Dit zorgde voor veel groei, tot het bedrijf wat we nu zijn, waar 12 personen werkzaam zijn. Ook de verhuizing naar nieuwegein naar een eigen pand heeft een flinke boost gegeven. Het pand delen we met Van Oord Hoveniers, en onze dochteronderneming Cortenoord, gespecialiseerd in allerhande tuintimmerwerk. 

De samenwerking van deze bedrijven zorgt dat we een breed scala aan werkzaamheden en projecten kunnen uitvoeren, terwijl toch ieder zijn eigen specialisme heeft.

Wij zorgen voor project, desgewenst van vergunning tot oplevering. En vanaf het eerste gesprek hebt u te maken met een vaste contactpersoon binnen ons bedrijf. Dat communiceert vlot, via korte lijnen.

Voor specialistisch werk maken wij gebruik van goede partners, die hun vak verstaan als geen ander.

Bij de start maken wij met u duidelijke afspraken over materialen, planning en prijzen, zodat u wat dat betreft niet voor verrassingen komt te staan. Ook voor evt. meerwerk worden tussentijds heldere afspraken gemaakt. Deze duidelijkheid, met waar nodig een flexibele houding naar de opdrachtgever, levert ons veel positieve relaties op.

Wij doen ons werk met toewijding en plezier. Dat ziet u in alles terug!

van Oord Bouw logo
van Oord Bouw

Copyright © van Oord Bouw 2024 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl